Exclusieve Vastgoed Community | VerhomeInvestments.nl
Donny Verboom - Eigenaar Verhome Investments

Besloten platform voor
onze investeerders

Premium vastgoeddeals, netwerk, educatieve inzichten, marktanalyses en

actuele projectupdates gebundeld in 1 omgeving.

Netwerk

Verbind met een community van ervaren vastgoedinvesteerders en industrie-experts.

Exclusieve Deals

Krijg toegang tot zorgvuldig geselecteerde vastgoedkansen met hoog rendementspotentieel.

Inzichten

Waardevolle inzichten en lesmateriaal over investeren in Vastgoed in Spanje.

donny-verboom-verhome-1200x1200

De Spaanse-
Vastgoedrenaissance

De Nederlandse vastgoedmarkt wordt gekenmerkt door financiële druk, strikte regelgeving, en marktschaarste. Deze uitdagingen, gecombineerd met economische vertraging en mismatch in prijsverwachtingen, maken investeerders terughoudend. Met fluctuerende waarden en de druk van duurzaamheidsinvesteringen, sta je als investeerder voor een verslechterd investeringsklimaat. Maar waar anderen barrières waarnemen, ziet Verhome Investments een horizon vol kansen.

Jouw Kans in Spanje

Nederlandse investeerders zoeken nu over de grens, aangetrokken door de dynamische Spaanse vastgoedmarkt. In Spanje vinden ze wat de Nederlandse markt mist: potentieel voor hogere rendementen en kansen voor waardevermeerdering. De Spaanse vastgoedrenaissance is in volle gang, met gebieden zoals Jávea, Calp, Altea, Dénia, Valencia en Alicante die opbloeien als nieuwe centra van investeringskansen.

Verhome Investments: Jouw Strategische Partner

Als onderdeel van de Verhome Groep, combineren wij Nederlandse expertise met diepgaande lokale inzichten. Ons team is gevestigd in Javea, Alicante, een regio die zich ontpopt als het nieuwe centrum van de investeringsrenaissance. Met strategische locaties genesteld tussen luchthavens en dichtbij populaire Spaanse eilanden, ontsluiten we exclusieve investeringskansen.

arrow 200x55
constantijn-van-haeften-verhome-1200x1200-1

De Investors Lounge is ontstaan
uit de wens van onze investeerders

Om de overstap naar de Spaanse vastgoedmarkt naadloos en vruchtbaar te maken, introduceert Verhome Investments de Investors Lounge.

Dit exclusieve platform is speciaal ontworpen om jou als Nederlandse investeerder te ondersteunen in je zoektocht naar Spaanse investeringsmogelijkheden.

Wat vind je in de Investors Lounge?

 • Exclusieve Vastgoed deals

 • Marktinzichten

 • Netwerkmogelijkheden

 • Projectontwikkelingen

 • Vastgoed educatie

In de Investors Lounge ontdek je niet alleen nieuwe investeringskansen, maar vind je ook de middelen en ondersteuning om je portfolio te diversifiëren en je rendement te maximaliseren. Hier is waar je strategie, kennis en netwerken samenkomen om je te helpen slagen in de bloeiende Spaanse vastgoedmarkt.

jacco-klaassen

Donny Verboom van Verhome is een betrouwbare professional met een scherp oog voor hoogwaardige vastgoeddeals. Zijn transparante aanpak en open communicatie stellen investeerders gerust. Donny luistert naar onze behoeften en begeleidt ons deskundig. Een waardevolle partner voor kwaliteitsinvesteringen.

Jacco Klaassen - Eigenaar HK Vastgoed

Member Investors Lounge

Waar anderen barrières waarnemen, zien wij een horizon vol kansen.

Een markt bruisend van potentieel wacht op ontdekking.

Plan een kennismaking

Wat jij krijgt als onderdeel

van de Investors Lounge

Donny Verboom - CEO Verhome investments

Exclusieve Vastgoeddeals
voor onze leden

 • In de Investors Lounge van Verhome Investments krijg je toegang tot een reeks
  unieke vastgoeddeals die nergens anders te vinden zijn.

 • Deze exclusieve selectie van investeringsmogelijkheden is zorgvuldig samengesteld om niet alleen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden te voldoen, maar ook om uitzonderlijke rendementskansen te bieden.

 • Elk project wordt grondig geëvalueerd en geselecteerd door ons team van experts, zodat je kunt investeren met vertrouwen en exclusief aangeboden voor investeerders in de Verhome Investors Lounge.

Locatie-Exclusiviteit

Projecten op toplocaties, van charmante kustgebieden tot dynamische stedelijke centra.

Diversificatie

Een breed scala aan vastgoedtypen, van luxe residentiële complexen
tot commerciële hotspots.

Rendementspotentieel

Deals met een hoog potentieel voor waardestijging, doorverkoopprijs en aantrekkelijke huurinkomsten.
verhome-investors-lounge-1200x1200-2024

Academy gevuld met
Vastgoed Educatie

 • In de Academy-sectie van de Verhome Investors Lounge krijg je toegang tot een uitgebreid aanbod aan educatieve bronnen die essentieel zijn voor elke serieuze vastgoedbelegger.

 • Deze leeromgeving is zorgvuldig ontworpen om je niet alleen te voorzien van diepgaande kennis over vastgoed, maar ook om inzicht te bieden in cruciale financiële en fiscale aspecten van investeren.

 • Elk educatief onderdeel is zorgvuldig samengesteld door onze specialisten, waardoor je verzekerd bent van actuele en praktische kennis, exclusief toegankelijk voor leden van de Verhome Investors Lounge.

Investering Analyse

Methoden voor het evalueren en analyseren van vastgoedinvesteringen.

Financierings-mogelijkheden

Inzicht in diverse financieringsbronnen en strategieën voor vastgoedbeleggingen.

Belastingplanning en -strategie

Kennis over belastingefficiëntie en fiscale voordelen in de vastgoedsector.

Juridische Kaders en Compliance

Essentiële juridische aspecten en nalevingseisen in vastgoedtransacties.

Marktdynamiek
en Trends

Actuele markttrends en toekomstige ontwikkelingen in de vastgoedmarkt.


Praktijkcases en Scenarioanalyse

Toepassing van kennis in realistische scenario's en case studies.


Kwalitatief Vastgoednetwerk

 • In de Investors Lounge van Verhome Investments bieden we een hoogwaardig beleggersnetwerk, waarin elke deelnemer zorgvuldig wordt geselecteerd door een rigoureuze kwalificatieprocedure.

 • Dit netwerk gaat verder dan alleen connecties maken; het is een broedplaats voor wederzijdse groeimogelijkheden. Als lid krijg je toegang tot een selecte groep ervaren en gepassioneerde beleggers, waarvan je kunt leren, waardevolle relaties kunt opbouwen en samen kunt werken aan unieke investeringskansen.

Selectief Netwerk

Elk lid van onze investors networks is geselecteerd door een uitgebreide kwalificatieprocedure, waarborgend dat alleen de meest serieuze en capabele investeerders deel uitmaken van deze exclusieve groep.

Wederzijdse Groeikansen

In de Investors Lounge creëren we een omgeving waar samenwerking en kennisdeling centraal staan, waardoor iedereen profiteert van de gedeelde ervaring en expertise.


Hoogwaardige Connecties

De leden van ons netwerk zijn niet alleen medebeleggers, maar ook potentiële partners, mentors en adviseurs, waardoor de Investors Lounge een vruchtbare grond is voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling.
Verhome Investments

Events en Vastgoedreizen

 • In de Investors Lounge van Verhome Investments bieden we een uniek scala aan mogelijkheden voor onze leden. Dit omvat exclusieve vastgoednetwerkreizen naar Spanje, waarbij je rechtstreeks inzicht krijgt in de lokale markt en potentiële investeringslocaties.

 • Daarnaast organiseren we regelmatig marktupdate events om je op de hoogte te houden van de laatste trends en ontwikkelingen in de vastgoedmarkt.

 • Onze beleggersevents zijn zorgvuldig samengesteld om kennisdeling en netwerken onder investeerders te bevorderen, waardoor je zowel je inzicht als je netwerk in de vastgoedwereld kunt uitbreiden.
Verhome Investments

Actuele
Projectinzichten

 • In de Investors Lounge van Verhome Investments bieden we onze leden regelmatige updates over hun lopende projecten. Deze updates omvatten essentiële informatie over de voortgang, financiële resultaten, en belangrijke ontwikkelingsstappen van de vastgoedprojecten waarin zij hebben geïnvesteerd.

 • Door deze regelmatige communicatie blijven beleggers goed geïnformeerd over de status van hun investeringen en kunnen ze effectief beslissingen nemen gebaseerd op actuele en betrouwbare informatie.

 • Deze benadering zorgt ervoor dat onze leden steeds aan de voorhoede staan van hun investeringen en helpt hen om hun vastgoedportefeuille optimaal te beheren.

Deskundige Ondersteuning op Maat

Binnen de Investors Lounge bieden wij drie gespecialiseerde loketten aan om onze leden te ondersteunen bij elke stap van hun investeringstraject:

Fiscus Desk

 Onze fiscale experts staan klaar om al je vragen over belastingen en fiscale optimalisatie in de vastgoedsector te beantwoorden. Zij bieden op maat gemaakte adviezen om je investeringen zo belastingefficiënt mogelijk te maken.

Juridische Desk

Met toegang tot onze juridische desk ben je verzekerd van professioneel advies over alle juridische aspecten van je investeringen. Onze adviseurs helpen bij contracten, eigendomsrechten en andere juridische kwesties om je investeringen veilig te stellen.

Trusted Advisors

Deze desk biedt persoonlijke begeleiding en advies van ervaren adviseurs. Zij staan klaar om je te ondersteunen met strategisch advies, marktinzichten en persoonlijke begeleiding op maat, zodat je met vertrouwen kunt investeren.


Krijg toegang tot de Investors Lounge

Plan nu een
30 minuten kennismaking

Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we jouw beleggersbehoeften en verkennen samen hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Of je nu je portfolio wilt uitbreiden, direct wilt investeren of specifieke kansen in Spaans vastgoed zoekt, wij zijn er om je te adviseren. Plan nu jouw sessie voor persoonlijk, deskundig advies.


Constantijn van Haeften Verhome Investments

Constantijn van Haeften - Partner


LET OP! Plan alleen een kennismaking indien je daadwerkelijk interesse hebt in onze services.


LET OP! Plan alleen een kennismaking indien je daadwerkelijk interesse hebt in onze services.

Plan nu een
30 minuten kennismaking

Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we jouw beleggersbehoeften en verkennen samen hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Of je nu je portfolio wilt uitbreiden, direct wilt investeren of specifieke kansen in Spaans vastgoed zoekt, wij zijn er om je te adviseren. Plan nu jouw sessie voor persoonlijk, deskundig advies.


Constantijn van Haeften Verhome Investments

Constantijn van Haeften - Partner

Alle vertrouwen!
Ik heb er wederom alle vertrouwen in dat het 1 groot succes gaat worden in de mooie Spaanse regio waar jullie nu zitten, dat heb ik met eigen ogen gezien! En met als basis een heel goed Verhome team, let’s goooo 🚀🚀


gerben-moesbergen-
Gerben Moesbergen - Vastgoedbelegger
Betrouwbare professionals
Donny Verboom van Verhome is een betrouwbare professional met een scherp oog voor hoogwaardige vastgoeddeals. Zijn transparante aanpak en open communicatie stellen investeerders gerust. Donny luistert naar onze behoeften en begeleidt ons deskundig. Een waardevolle partner voor kwaliteitsinvesteringen.
jacco-klaassen
Jacco Klaassen - Vastgoedbelegger

Nog vragen?

Investors Lounge - FAQ

Hoe krijg ik toegang tot de Investors Lounge

Toegang tot onze exclusieve Investors Lounge is voorbehouden aan onze investeerders, als onderdeel van de voordelen die we bieden. Door met ons te investeren, ontgrendel je niet alleen waardevolle investeringskansen, maar ook toegang tot dit exclusieve platform vol inzichten en mogelijkheden.

Wat biedt de Investors Lounge van Verhome Investments?

De Investors Lounge biedt exclusieve toegang tot zorgvuldig geselecteerde vastgoeddeals, diepgaande marktanalyses, netwerkmogelijkheden met andere investeerders, regelmatige projectupdates, en uitgebreide vastgoededucatie.

Hoe kan ik lid worden van de Investors Lounge?

Lidmaatschap van de Investors Lounge staat open voor gekwalificeerde investeerders na een uitgebreid kwalificatieproces om te zorgen dat onze community bestaat uit serieuze en capabele investeerders.

Wat voor soort vastgoeddeals kan ik verwachten in de Investors Lounge?

De deals variëren van luxe residentiële complexen tot commerciële hotspots op toplocaties, elk met een hoog potentieel voor waardestijging en aantrekkelijke huurinkomsten.

Biedt de Investors Lounge educatieve bronnen?

Ja, de Academy-sectie biedt uitgebreide educatieve bronnen die essentieel zijn voor elke vastgoedbelegger, inclusief onderwerpen als financieringsmogelijkheden, belastingplanning, juridische kaders en marktdynamiek.

Kan ik in de Investors Lounge netwerken met andere investeerders?

Absoluut, de Investors Lounge biedt een platform voor netwerken met een community van ervaren vastgoedinvesteerders en industrie-experts, naast de mogelijkheid tot deelname aan exclusieve vastgoednetwerkreizen en events.

Ben jij klaar om geselecteerd te worden?
Start selectieprocedure

Meld je aan