InvesteringsProject - Valencia Heritage Residences

Valencia Heritage Residences

Geprognotiseerd vast rendement van 12% aan jou uitgekeerd over jouw inleg

Project Samenvatting

Ontdek een exclusieve investeringsmogelijkheid in Valencia met Valencia Heritage Residences. Vereiste investering is €189.000 inclusief kosten koper met een potentiële verkoopwaarde van +/-€300.000, waardoor wij jou een aantrekkelijk rendement van 12% per jaar kunnen bieden. Onze strategie omvat een verkoopcyclus van 6 tot maximaal 18 maanden. Investeren kan vanaf €50.000. Wij bieden jou  zekerheid met een Spaans Zekerheidsrecht (Hypotheek) voor investeerders bij het eerste verzoek van de schuldeiser.

 • Benodigde Investering: €189.000
 • Mogelijke Verkoopwaarde: circa €300.000
 • Geprognotiseerd vast rendement over inleg: 12% per jaar
 • Verkoopstrategie: omlooptijd van 6 tot 18 maanden
 • Inschrijving: Mogelijk vanaf €50.000
 • Zekerheidsstelling: Bij eerste verzoek van de schuldeiser wordt zekerheid geboden door het vestigen van een Spaans Zekerheidsrecht (Hypotheek).
Direct inschrijven


Aan- & Verkoopstrategie

Onze strategie omvat directe aankoop van het pand, gevolgd door een vlotte juridische procedure om de huidige bewoners te ontruimen, terwijl er huurinkomsten worden gegenereerd via kortetermijnverhuur. Ons doel is om het pand te verkopen met 20% onder de marktwaarde om de interesse en verkoopsnelheid te versnellen.

Verwachte Omlooptijd - ongeveer 6 tot 18 maanden
De verwachte doorlooptijd van aankoop tot wederverkoop kan relatief kort zijn, waarvan wij verwachten in mei het appartement op de markt aan te kunnen bieden, vrij van beslagen en gebruik. Gebruikmakend van de aantrekkingskracht van het pand en onze efficiënte verkoopstrategie verwachten wij het appartement snel te hebben verkocht, maar met een maximum van 18 maanden.

De tijdsplanning

Eind januari

Ondertekening van het contract en betaling van de reserveringskosten van €30.000 door de koper.

Voor 10 februari 2024

Definitieve aankoopafspraak bij de rechtbank, waarbij investeerders de resterende betaling afronden.

Eind januari

Afhandelen van juridische zaken, waaronder overdrachtsbelasting en het regelen van ontruimingsbevel.

Maart 2024

Overname van het bezit

van het appartement.

April 2024

Uitvoering van het gerechtelijk bevel tot ontruiming.

Mei 2024

Doorverkoop van het appartement doorhet bureau.

Over Valencia Heritage Residences

 • Valencia Heritage Residences biedt een unieke woonervaring in het hart van Valencia, waar de charme van het verleden en hedendaags comfort samenkomen. Dit exclusieve project omvat een prachtig appartementencomplex, gebouwd in 1983, dat nu is gemoderniseerd om aan de eisen van de moderne bewoner te voldoen.
 • Dit appartement van 117 m² in Valencia combineert ruimtelijk comfort met een strategische indeling, inclusief een lichte woonkamer, terras, vier slaapkamers, en twee badkamers.
 • Gelegen in een levendige buurt, biedt dit appartement aan Eduardo Soler y Perez 10 gemakkelijke toegang tot winkels, horeca en cultuur. Valencia Heritage Residences staat voor luxe stedelijk wonen in een historische setting, een ideale keuze voor een waardevolle investering in de dynamische stad Valencia.

Een Persoonlijke Draai:
Volledige Eigendomsverwerving

 Voor de investeerder die kiest voor iets meer permanents: neem de teugels volledig in handen door het eigendom zelf te verwerven. Met een investering van €219.000 – inclusief onze winst van €30.000 – opent u de deur naar onbeperkte mogelijkheden. Word volledig eigenaar en geniet van alle privileges die bij deze prestigieuze residentie horen.

Ik wil investeren


Extra vragen die jij mogelijk hebt

Project - Valencia Heritage Residences-deleted-1710272858

Informatie over het appartement

Wat is het exacte adres van het appartement?
- Het appartement is gelegen aan de Eduardo Soler y Perez 10, Valencia.

Wat zijn de afmetingen van het perceel?
- Perceelgrootte: 3.683 m².

Wat is de totale oppervlakte van de constructie?
- Totale bouwoppervlakte: 30.427 m².

Kunt u iets zeggen over de specifieke eenheid in het gebouw?
- Specifieke eenheid: Blok A, Trap 1, Vierde verdieping, Deur 11.

Wat is het hoofdgebruik van de eenheid?
- Hoofdgebruik: Residentieel.

In welk jaar is het gebouw geconstrueerd?
- Bouwjaar: 1983.

Wat is de oppervlakte van het appartement?
- Het appartement heeft een woon oppervlakte van 118m².

Zijn er parkeervoorzieningen bij het appartement?
- Het appartement beschikt over een parkeerplaats.

Is er een lift aanwezig in het gebouw?
- Ja, er is een lift in het gebouw.

Informatie over de aankoop

Wat bedraagt de koopsom:
- €150.000 kosten koper bestaande uit, 10% overdrachtsbelasting, 7% makelaarscourtage over de koopsom, €4.000 advocaatkosten, €2.000 notariskosten te vermeerderen met 21% btw. Totaal: €188.704.

Over welk bedrag wordt de overdrachtsbelasting berekend?
- De overdrachtsbelasting wordt berekend over het hoogste bedrag tussen de referentiewaarde en de aankoopprijs. Voor dit appartement zou dat neerkomen op ongeveer €18.739.

Is het appartement vrij van hypotheken bij overdracht?
- Ja, het appartement wordt vrij van hypotheekschuld overgedragen. Echter dient de koper de achterstand van 4 jaar community fee en IBI tax te voldoen bij afname.

Hoe zit het met beslagen en huurders in het appartement?
- Het appartement wordt bewoond geleverd en kopers moeten wachten op een gerechtelijk bevel voor ontruiming indien de eigenaren niet vrijwillig het appartement verlaten. De eventuele kosten en begeleiding is bij de aankoopkosten inbegrepen.

Is er een mogelijkheid om overdrachtsbelasting uit te stellen?
- Nee, de 10% overdrachtsbelasting moet direct worden betaald.

Zijn er lasten of hypotheken geregistreerd op het appartement?
- Ja, er is een hypotheek ten gunste van Banco Sabadell S.A. en meerdere administratieve beslagen geregistreerd. Echter wordt het appartement bij aankoop vrij van beslagen en schulden geleverd, op de 4 jaar openstaande VVE bijdrage en gemeentelijke belasting na.

Wat is de geschatte marktwaarde van het appartement?
- De geschatte verkoopprijs is €307.891.

Hoeveel dagen duurt het gemiddeld om een appartement in deze omgeving te verkopen?
- Het duurt gemiddeld 214 dagen om een vergelijkbaar appartement te verkopen.

Wat is de geschatte huurprijs per maand voor dit appartement?
- De geschatte huurprijs is €1.793 per maand.

Informatie over de Locatie en omgeving

Welke winkels zijn er in de buurt van het appartement?
- In de nabijheid bevinden zich diverse winkels, waaronder een schoonheidssalon, een huisdierenwinkel, een elektronicawinkel, een kledingwinkel, een muziekinstrumentenwinkel en diverse andere winkels.

Zijn er recreatieve voorzieningen in de omgeving?
- Ja, er zijn verschillende sportfaciliteiten zoals basketbalvelden, tennisbanen, een atletiekbaan, een fitnessruimte, een kunstcentrum en een bioscoop in de buurt.

Wat zijn de eet- en drinkgelegenheden rond het appartement?
- Er is een breed scala aan eet- en drinkgelegenheden, waaronder pubs, bars, restaurants en cafés, die een verscheidenheid aan keukens en sferen bieden.

Hoe is de gezondheidszorg in de buurt?
- Er zijn verschillende gezondheidszorgfaciliteiten zoals een kliniek, een ziekenhuis, apotheken en een tandarts in de omgeving.

Wat zijn de openbare diensten in de buurt?
- In de buurt zijn een brandweerkazerne, een postkantoor, een bibliotheek en verschillende parkeerfaciliteiten te vinden.

Hoe is het openbaar vervoer geregeld in de omgeving?
- Er is een fietsverhuurservice beschikbaar, wat wijst op een goede bereikbaarheid en mobiliteit in de omgeving.

Welke onderwijsinstellingen zijn er in de buurt?
- Er zijn diverse onderwijsinstellingen in de omgeving, waaronder scholen en instituten, wat duidt op een gezinsvriendelijke omgeving.

valencia-1613049469

Over Valencia

 • Valencia, de op twee na grootste stad van Spanje, staat bekend om haar rijke geschiedenis, levendige cultuur en prachtige architectuur. Deze stad combineert de charme van oude tradities met het gemak van moderne voorzieningen, waardoor het een ideale plek is voor zowel bewoners als investeerders.
 • De combinatie van een bloeiende economie, toeristische aantrekkingskracht en een hoge levenskwaliteit maakt het een ideale locatie voor zowel korte- als langetermijninvesteringen.
 • Met een groeiende vastgoedmarkt en strategische ligging aan de Middellandse Zee, biedt Valencia unieke kansen voor waardevermeerdering en een stabiel rendement.

Kansen

 • Locatie: Het appartement ligt in een gewilde buurt in Valencia, wat het aantrekkelijk maakt voor zowel verkoop als verhuur.
 • Marktwaarde: Met een geschatte marktwaarde van €307.891 is er potentie voor waardestijging en winst bij doorverkoop.
 • Verhuurpotentieel: De geschatte maandelijkse huurprijs van €1.793 suggereert een sterk verhuurrendement.
 • Complete Overname: Investeerders hebben de mogelijkheid om het eigendom volledig over te nemen, wat flexibiliteit in investeringsstrategieën biedt.
 • Gegarandeerd Rendement: De gegarandeerde 12% rendement per jaar is een aantrekkelijke factor voor investeerders die op zoek zijn naar een hoger rendement dan de huidige markttarieven.
 • Voorzieningen en Diensten: De nabijheid van winkels, gezondheidszorgfaciliteiten en onderwijsinstellingen verhoogt de leefbaarheid en daarmee de waarde van het appartement.

Risico's

 1. Huidige Bewoning: Het appartement wordt bewoond geleverd en vereist een gerechtelijk bevel voor ontruiming, wat een risico op vertraging met zich meebrengt.
 2. Juridische Procedures: Hoewel de kosten voor juridische begeleiding zijn inbegrepen, kunnen juridische procedures onvoorspelbaar zijn en leiden tot onvoorziene uitdagingen.
 3. Staat van onderhoud: Dit investeringsproduct geeft ons niet de gelegenheid om vooraf het appartement te inspecteren waardoor wij niet de staat van onderhoud kunnen beoordelen.
 4. Gemeenschapsbijdragen en Belastingen: De koper moet 4 jaar aan IBI-belasting en 3,5 jaar aan VVE-bijdragen betalen, wat een extra financiële last betekent welke geschat wordt op €6.000.

Investeer mee in ons volgende project!

Spelregels

voor Inschrijving

Welkom bij de Investors Lounge van Verhome, waar jouw reis naar een slimme investering begint!

Hier zijn enkele belangrijke richtlijnen voor jouw inschrijving:

Jouw Inschrijving is Definitief: Zodra je je inschrijft voor ons project, beschouwen we dit als een vaste commitment. We zullen onmiddellijk de stappen ondernemen om de transactie soepel te laten verlopen.

Persoonlijke Aandacht: Na je inschrijving nemen we persoonlijk contact met je op om de papierwinkel te regelen. We zorgen ervoor dat alles helder en transparant is, zodat jij met een gerust hart kunt investeren.

Jouw vertrouwen in ons is de kern van ons partnerschap. We zijn er om je te begeleiden naar succesvolle investeringen en een bloeiende toekomst. 

Vragen over dit project? Kom in contact!

null

We zijn direct te bereiken middels +31 6 24367367

of info@verhomeinvestments.com.

Donny Verboom
CEO Verhome Investments

FAQ - Investeren met Verhome

Verhome Investments FAQ

Wat is Verhome Investments?

Als investeringspartner verbinden we Nederlandse beleggers met investeringskansen in Spaans vastgoed. Via partnerships met banken, fondsen en lokale experts bieden we toegang tot exclusieve, niet-openbare projecten met hoge rendementspotentie en betrouwbaarheid. Onze flexibele participatieopties, waaronder kapitaalverstrekking of directe deelname aan projecten, onderscheiden zich door onze uitgebreide marktkennis en grondige investeringsanalyses, waarmee we elke investeerder voorzien van waardevolle inzichten voor succesvolle investeringen.

In welke soorten vastgoedinvesteringen is Verhome gespecialiseerd in de Spaanse Vastgoedmarkt?

Onze expertise ligt in het strategisch selecteren van complexe, winstgevende vastgoedprojecten in Costa Blanca Noord, ideaal gelegen tussen Valencia en Alicante voor optimale locatievoordelen.

Hoe ondersteunt Verhome Investments haar klanten?

Wij bieden volledige ondersteuning, inclusief projectbegeleiding, financieringsopties, deal sourcing, aankoopassistentie, portefeuille-uitbreiding en juridische diensten.

Wat maakt Verhome Investments uniek op de vastgoedmarkt?

Verhome Investments onderscheidt zich door Nederlandse beleggers te koppelen aan exclusieve Spaanse vastgoedkansen die niet voor het grote publiek beschikbaar zijn. Onze aanpak combineert flexibele investeringsopties met diepgaande marktexpertise en zorgvuldige analyse, waardoor investeerders toegang krijgen tot projecten met hoge rendementen en betrouwbaarheid. Bovendien biedt Verhome's Investors Lounge toegevoegde waarde met een rijkdom aan educatieve middelen, netwerkevenementen en persoonlijke groeimogelijkheden.

Wat is het proces om te investeren met Verhome?

Neem contact met ons op om jouw investeringsdoelen te bespreken. Wij bieden op maat gemaakt advies en begeleiden jou door het investeringsproces.

Hoe zorgt Verhome voor succesvolle investeringen?

Wij voeren grondige marktanalyses uit en benutten ons uitgebreide netwerk voor exclusieve kansen, wat een hoog potentieel voor groei en rendement garandeert.

Zijn er investeringsmogelijkheden voor investeerders met verschillende budgetniveaus?

Ja, Verhome Investments biedt investeringsmogelijkheden die passen bij verschillende budgetniveaus. Dankzij een scala aan flexibele participatieopties, zoals kapitaalverstrekking en directe deelname aan projecten, kunnen zowel beginnende beleggers met kleinere budgetten als ervaren investeerders met grotere kapitalen deelnemen en profiteren van de Spaanse vastgoedmarkt.

Wat is de Investors Lounge bij Verhome Investments?

Om de overstap naar de Spaanse vastgoedmarkt naadloos en vruchtbaar te maken, introduceert Verhome Investments de Investors Lounge.

Dit exclusieve platform is speciaal ontworpen om jou als Nederlandse investeerder te ondersteunen in je zoektocht naar Spaanse investeringsmogelijkheden.

Wat vind je in de Investors Lounge? Exclusieve Vastgoed deals, Marktinzichten, Netwerkmogelijkheden, Projectontwikkelingen en Vastgoed educatie.

In de Investors Lounge ontdek je niet alleen nieuwe investeringskansen, maar vind je ook de middelen en ondersteuning om je portfolio te diversifiëren en je rendement te maximaliseren. Hier is waar je strategie, kennis en netwerken samenkomen om je te helpen slagen in de bloeiende Spaanse vastgoedmarkt.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuwe investeringsmogelijkheden?

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, inzichten en investeringsmogelijkheden op de Spaanse vastgoedmarkt.

Hoe kan ik contact opnemen met Verhome Investments voor meer informatie?

Je kunt ons bereiken via een groot aantal knoppen op onze website, e-mail of telefoon. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij jouw vragen.

Investeren in project

Ontgrendel Exclusieve Vastgoedinvesteringen

Wil je op de voorgrond staan bij elke nieuwe investeringskans en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Verhome? Schrijf je dan in!

Ontvang ons aanbod

No opt-in form has been selected