InvesteringsProject - Villa Denia - 6058191424
Inschrijving mogelijk tot
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Villa Dénia

Totale benodigde investering: 470.000

tegen 12% rendement over jouw inleg.

Villa denia - 6058191424 - Verhome Investments

Project Samenvatting

Dit investeringsproject betreft de toewijzing van het Kredietrecht voor een luxe villa in Dènia. Het gaat om de aankoop van het Kredietrecht met het veilingbesluit uitgegeven door de rechtbank, wat betekent dat de verwachte tijd voor de veiling zo kort mogelijk zal zijn binnen de gerechtelijke procedure en volgens onze advocaat binnen 3-6 maanden gerealiseerd zal worden. We stellen 2 concepten voor. Het eerste en voornaamste concept is om het binnen 3-6 maanden (afhankelijk van de snelheid van de gerechtelijke procedure) via een veiling te verkopen voor het bedrag van de maximale schuld, aangezien de marktwaarde veel hoger ligt, en het gebied zeer interessant en aantrekkelijk is voor zowel eindklanten als investeerders. De tweede optie, indien we om welke reden dan ook niet genoeg geld kunnen krijgen bij de veiling, is om de villa te verkopen voor een prijs lager dan de marktprijs onder de voorwaarde genaamd "Overdracht aan de hoogste bieder bij de veiling". In dit geval vermijden we de belastingbetaling en voltooien we alsnog het project binnen 6-8 maanden. We beschikken over alle benodigde documentatie om aan de geïnteresseerde investeerder te presenteren. De maximale periode die we hebben voor de aankoop is één maand.

  • Krediet aankoopprijs: €470.000
  • Referentiewaarde Verkoopwaarde: circa €678.886
  • Rendement: Investeerders kunnen een vast rendement van 12% op hun inleg verwachten.
  • Inschrijving: Mogelijk vanaf €50.000
  • Zekerheidsstelling: Bij eerste verzoek van de schuldeiser wordt zekerheid geboden door het vestigen van een Spaans Zekerheidsrecht (Hypotheek).
  • Verkoopstrategie: Dit investeringsproject biedt twee opeenvolgende strategieën. Zie hieronder.
Direct inschrijven


Aan- & Verkoopstrategie

Dit investeringsproject biedt twee opeenvolgende strategieën. Mocht de initiële fase niet tot het gewenste resultaat leiden, dan wordt automatisch overgegaan naar de tweede fase:

  1. Directe verkoop via veiling: Deze strategie richt zich op het verkopen van het onroerend goed door middel van een veilingproces, met als doel een snelle verkoop te realiseren binnen 3-6 maanden na de aankoop. Dit pad beoogt een directe en efficiënte realisatie van winst, profiterend van de onderwaardering van het pand bij aankoop.

  2. Verkoop na renovatie en marktherstel: Hierbij wordt het pand na aankoop gerenoveerd en verbeterd, om vervolgens te verkopen in een sterkere vastgoedmarkt. Deze aanpak vereist een langere omlooptijd van 5-8 maanden, maar kan leiden tot een hogere verkoopprijs en dus een grotere winstmarge.

De tijdsplanning

Maart

Aanvang van het project met de aanbetaling en voorbereidingen voor de veiling of de initiële verkoopfase.


April - Mei

Voortzetting van de voorbereidingen en mogelijk start van de veiling (afhankelijk van de snelheid van het proces).

Juni - Juli

Einde van de veilingfase met mogelijke verkoop. Indien fase 1 niet resulteert in een verkoop, start van de voorbereidingen voor fase 2, inclusief eventuele renovaties.

Augustus - September

Afronding van eventuele renovaties (indien nodig) en voorbereiding op de verkoop in een sterke markt als onderdeel van fase 2.

Oktober - November

Voltooiing van de verkoop in fase 2 en afsluiting van het project.


Over Villa Dénia

De villa biedt een adembenemend uitzicht op het nationale park Montgó. Het is gelegen in een bevoorrechte wijk van Dénia, omgeven door particuliere woningen.

De huidige prijsniveaus in Dénia voor villa's van vergelijkbare grootte beginnen vanaf €500.000. De gemiddelde verkoopprijs voor villa's in de omgeving varieert tussen €700.000 en €950.000.

Ik wil investeren


Extra vragen die jij mogelijk hebt

Villa Denia - 6058191424

Wat is de huidige marktwaarde van de villa in Dénia en hoe is deze bepaald?

De marktwaarde wordt geschat op minimaal €900.000, gebaseerd op recente taxaties en vergelijkingen met vergelijkbare eigendommen in de regio.

Wat houdt de toewijzing van het Kredietrecht in?

Het project omvat de aankoop van het Kredietrecht voor een luxe villa in Dènia, met een decreet van de veiling door de rechtbank, wat betekent dat de verwachte veilingtijd zo kort mogelijk zal zijn, naar verwachting tussen 3-6 maanden​

Wat zijn de verkoopstrategieën voor deze investering?

Er zijn twee strategieën: de eerste is het uitvoeren van een veiling binnen 3-6 maanden om te verkopen voor het bedrag van de maximale schuld, aangezien de marktwaarde veel hoger is. De tweede optie, indien de veiling niet voldoende opbrengt, is verkoop voor een prijs lager dan de marktwaarde onder de voorwaarde "Transfer of the auction higher bidder", waarbij belastingbetaling wordt vermeden

Wat gebeurt er als de eigenaren van het onroerend goed zich neerleggen bij een hypotheekexecutie?

Dit betekent dat de eigenaren de eisen van de hypotheekhouder erkennen en accepteren, wat mogelijkheden kan bieden voor de aankoop van het onroerend goed tegen een gunstige prijs​

Hoe is de marktwaarde van het onroerend goed vastgesteld?

De marktwaarde is bepaald op basis van een taxatierapport, waarbij vergelijkingen zijn gemaakt met vergelijkbare eigendommen en rekening is gehouden met locatie en staat van het onroerend goed​

Zijn er beperkingen of voorbehouden bij deze investering?

Het is belangrijk om te weten dat er een lopende hypotheekexecutieprocedure is tegen de huidige eigenaren, en er zijn beperkingen met betrekking tot de beschikbaarheid van het onroerend goed voor verkoop. Investeerders moeten zich bewust zijn van de juridische status en eventuele administratieve beslagen

Wat is de procedure na de aankoop van het Kredietrecht?

Na aankoop van het Kredietrecht begint de voorbereiding op de veiling, inclusief juridische stappen en marktanalyse om de verkoopstrategie te optimaliseren. De focus ligt op het realiseren van een verkoop binnen de kortst mogelijke termijn, met aanpassingen gebaseerd op marktontwikkelingen en veilingresultaten.

Hoe wordt de veiligheid van mijn investering gewaarborgd?

De veiligheid van de investering wordt versterkt door een zorgvuldige juridische voorbereiding en het vestigen van een Spaans Zekerheidsrecht (Hypotheek) bij de eerste mogelijkheid. Dit biedt een juridische bescherming tegen onvoorziene risico's en zorgt voor een sterke positie binnen het Spaanse rechtssysteem.

denia

Over Dénia

De stad Denia, gelegen aan de Costa Blanca tussen Valencia en Alicante, is gemakkelijk bereikbaar vanaf beide vliegvelden en geniet van een mild Mediterraan klimaat. Het is de perfecte bestemming voor wie op zoek is naar een combinatie van stadsleven en strand. Zowel internationale als lokale bewoners vinden Denia een ideale plek.

Vastgoed in Denia is vanwege de vele toeristische attracties en betaalbare huurtarieven een populaire keuze voor verhuizing.

De stad is een geliefde plek voor vele buitenlanders, met name Nederlanders, en heeft een grote Nederlandse expatgemeenschap, wat bijdraagt aan de kosmopolitische sfeer. Investeren in vastgoed in Denia is een uitstekende keuze. Het gebied bloeit en is populair voor verhuizingen, met een zeer competitieve vastgoedmarkt die nog steeds goede kansen biedt.

Verhome Investments

Prijsanalyse

In de afgelopen jaren is er een gestage toename van de vastgoedprijzen in Spanje waargenomen. In juni 2023 bereikte de prijs per vierkante meter in Dénia een historisch maximum van €2.479/m^2. De stijging van de vastgoedprijzen in Dénia vergeleken met 2022 is 13,2%, vanaf 2018 – 33%, en de verwachting is dat de prijsgroei zal voortzetten.

Investeer mee in ons volgende project!

Spelregels

voor Inschrijving

Welkom bij de Investors Lounge van Verhome, waar jouw reis naar een slimme investering begint!

Jouw vertrouwen in ons is de kern van ons partnerschap. We zijn er om je te begeleiden naar succesvolle investeringen en een bloeiende toekomst. 

Vragen over dit project? Kom in contact!

donny-verboom-verhome-1-1200x1200

Plan een afspraak met ons in via de link hieronder.

Inschrijven voor
Project

Wil jij deelnemen aan dit unieke project met een potentieel rendement van 12% over jouw inleg?
Meld je nu aan voor villa Dénia. 

Bevestig je interesse door het onderstaande formulier in te vullen en ontvang alle informatie over de volgende stappen. Doe mee en profiteer van deze bijzondere investeringskans!

--- UNABLE TO RENDER FORM: UNKNOWN FORM_ID (32593) ---

FAQ - Investeren met Verhome

Verhome Investments FAQ

Wat is Verhome Investments?

Als investeringspartner verbinden we Nederlandse beleggers met investeringskansen in Spaans vastgoed. Via partnerships met banken, fondsen en lokale experts bieden we toegang tot exclusieve, niet-openbare projecten met hoge rendementspotentie en betrouwbaarheid. Onze flexibele participatieopties, waaronder kapitaalverstrekking of directe deelname aan projecten, onderscheiden zich door onze uitgebreide marktkennis en grondige investeringsanalyses, waarmee we elke investeerder voorzien van waardevolle inzichten voor succesvolle investeringen.

In welke soorten vastgoedinvesteringen is Verhome gespecialiseerd in de Spaanse Vastgoedmarkt?

Onze expertise ligt in het strategisch selecteren van complexe, winstgevende vastgoedprojecten in Costa Blanca Noord, ideaal gelegen tussen Valencia en Alicante voor optimale locatievoordelen.

Hoe ondersteunt Verhome Investments haar klanten?

Wij bieden volledige ondersteuning, inclusief projectbegeleiding, financieringsopties, deal sourcing, aankoopassistentie, portefeuille-uitbreiding en juridische diensten.

Wat maakt Verhome Investments uniek op de vastgoedmarkt?

Verhome Investments onderscheidt zich door Nederlandse beleggers te koppelen aan exclusieve Spaanse vastgoedkansen die niet voor het grote publiek beschikbaar zijn. Onze aanpak combineert flexibele investeringsopties met diepgaande marktexpertise en zorgvuldige analyse, waardoor investeerders toegang krijgen tot projecten met hoge rendementen en betrouwbaarheid. Bovendien biedt Verhome's Investors Lounge toegevoegde waarde met een rijkdom aan educatieve middelen, netwerkevenementen en persoonlijke groeimogelijkheden.

Wat is het proces om te investeren met Verhome?

Neem contact met ons op om jouw investeringsdoelen te bespreken. Wij bieden op maat gemaakt advies en begeleiden jou door het investeringsproces.

Hoe zorgt Verhome voor succesvolle investeringen?

Wij voeren grondige marktanalyses uit en benutten ons uitgebreide netwerk voor exclusieve kansen, wat een hoog potentieel voor groei en rendement garandeert.

Zijn er investeringsmogelijkheden voor investeerders met verschillende budgetniveaus?

Ja, Verhome Investments biedt investeringsmogelijkheden die passen bij verschillende budgetniveaus. Dankzij een scala aan flexibele participatieopties, zoals kapitaalverstrekking en directe deelname aan projecten, kunnen zowel beginnende beleggers met kleinere budgetten als ervaren investeerders met grotere kapitalen deelnemen en profiteren van de Spaanse vastgoedmarkt.

Wat is de Investors Lounge bij Verhome Investments?

Om de overstap naar de Spaanse vastgoedmarkt naadloos en vruchtbaar te maken, introduceert Verhome Investments de Investors Lounge.

Dit exclusieve platform is speciaal ontworpen om jou als Nederlandse investeerder te ondersteunen in je zoektocht naar Spaanse investeringsmogelijkheden.

Wat vind je in de Investors Lounge? Exclusieve Vastgoed deals, Marktinzichten, Netwerkmogelijkheden, Projectontwikkelingen en Vastgoed educatie.

In de Investors Lounge ontdek je niet alleen nieuwe investeringskansen, maar vind je ook de middelen en ondersteuning om je portfolio te diversifiëren en je rendement te maximaliseren. Hier is waar je strategie, kennis en netwerken samenkomen om je te helpen slagen in de bloeiende Spaanse vastgoedmarkt.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuwe investeringsmogelijkheden?

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, inzichten en investeringsmogelijkheden op de Spaanse vastgoedmarkt.

Hoe kan ik contact opnemen met Verhome Investments voor meer informatie?

Je kunt ons bereiken via een groot aantal knoppen op onze website, e-mail of telefoon. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij jouw vragen.

Investeren in project

Blijf Voorop in Spaans Vastgoed

Wil je vooraan staan bij nieuwe investeringskansen, de laatste ontwikkelingen en exclusieve events van Verhome niet missen? Schrijf je nu in!

Stay up-2-date

No opt-in form has been selected