Wij het werk, jij een stabiel rendement en vermogensgroei | Diensten

Samen investeren in
Spaans Vastgoed

Wij het werk, jij een stabiel rendement en vermogensgroei

Donny Verboom

95% van 't werk

nemen wij uit handen

Met een focus op Costa Blanca Noord in Spanje, specialiseren wij ons in het aanbieden van een geïntegreerd pallet van diensten, ontworpen om investeerders zoals jij te begeleiden bij elke stap van het investeringsproces.

  • Van het sourcen van unieke onroerend goed deals tot aan de beheer en verhuur van deze panden, ons doel is om jouw pad naar succes in vastgoed zo naadloos en winstgevend mogelijk te maken.

  • Ons model stelt ons in staat om gezamenlijk aan te kopen met de investeerder, waarbij wij 95% van het werk voor onze rekening nemen.

Dit betekent dat jij als investeerder kunt profiteren van onze marktexpertise en uitgebreide dienstverlening, zonder dat je je hoeft te verdiepen in de complexe details van vastgoedinvesteringen.

Een zorgeloos rendement
uit vastgoed in 6 stappen

01-Vastgoed Sourcing

Door onze exclusieve partnerschappen in de regio identificeren wij off-market vastgoedkansen. Wanneer jij investeert, hetzij alleen, hetzij samen met ons en mogelijk andere investeerders, nemen wij het zoekwerk volledig op ons. Dit biedt jou toegang tot unieke deals zonder de noodzaak van een persoonlijke tijdsinvestering.

02-Aankoopbegeleiding

Als onderdeel van onze samenwerking nemen wij alle taken op ons, van het initiële onderzoek tot de uiteindelijke aankoop. Jij hoeft alleen te investeren; wij doen het zware werk. Zo garanderen we dat je zonder enige moeite de beste deal krijgt.03-Renovatie en Transformatie

Wij staan aan het roer van ieder renovatie- of transformatieproject, met een scherp oog voor elk detail, om zowel het directe als het indirecte rendement optimaal te benutten. Je wordt continu op de hoogte gehouden, zodat je wel de vruchten plukt, maar niet het werk hoeft te verrichten.


04-Vastgoedbeheer

Zeg vaarwel tegen de dagelijkse beslommeringen van vastgoedbeheer. Wij nemen alle verantwoordelijkheden op ons, inclusief onderhoud en administratie, zodat jouw investering ongestoord kan bloeien. Je blijft volledig ontzorgd, terwijl wij ervoor zorgen dat je investering groeit.

05-Verhuurservice

Wij optimaliseren jouw inkomsten en houden het eigendom bezet met betrouwbare huurders. Onze complete verhuurservice betekent dat je geniet van een stabiele cashflow, terwijl wij het werk doen.06-Investeerdersnetwerk

Breid je investeringsmogelijkheden uit door deel uit te maken van ons netwerk. Door samen te investeren, delen we risico's en maximaliseren we kansen, met jou als een essentiële partner in elk project.Start jouw Investeringstraject

1. Kickoff - (online) Kennismaking

Tijdens een online gesprek, eenvoudig aan te vragen via onze website, bespreken we jouw specifieke beleggersbehoeften en verkennen we hoe we jou het best kunnen ondersteunen. We introduceren je uitgebreid tot onze producten en diensten en beoordelen of er een potentiële match is tussen jouw doelen en onze expertise.

Interesse gewekt? Fantastisch!

Als volgende stap investeer je €390,00 excl. BTW voor commitment en administratiekosten. Wij sturen je vervolgens een uitgebreide investeringslijst toe. Zo kunnen we precies begrijpen wat jij zoekt en hoe we jouw beleggersprofiel optimaal kunnen bedienen.

2. Strategie gesprek €390,00

In een strategiegesprek werken we samen met jou aan het bepalen van de optimale investeringsstrategie die past bij jouw financiële doelen. We kiezen het type investering dat het beste aansluit bij jouw wensen en stellen een heldere routemap op die alle stappen naar jouw investering duidelijk uiteenzet. Vervolgens maken we een gedetailleerd klantprofiel aan met alle relevante informatie om jou effectief te kunnen adviseren. Op basis van dit profiel bieden we je persoonlijk advies dat jouw investeringskeuzes zal versterken.

Wil je verder gaan met ons?

Dan brengen we je in contact met onze huisfiscalist en hypotheekverstrekker voor specifiek advies en om alles direct goed in te richten. Deze fase is cruciaal voor het zorgvuldig afstemmen van jouw financiële structuur en is voor eigen rekening. Na deze stappen ben je volledig voorbereid om over te gaan naar fase 2 van jouw investeringsreis.

3. Onboarding

Nu je investeringsstrategie definitief is vastgesteld, start het onboarding proces waarbij we alles in gang zetten om jouw plannen te realiseren. Een essentieel onderdeel van deze fase is de informatieverzameling. Je ontvangt van ons een link waarmee je eenvoudig alle benodigde persoonlijke gegevens kunt verstrekken die we nodig hebben voor onze Know Your Customer (KYC) procedures en, indien van toepassing, gegevens met betrekking tot de Ultimate Beneficial Owner (UBO). Dit zorgt ervoor dat alles vanaf het begin transparant en volgens de regelgeving verloopt.

Waar anderen barrières waarnemen, zien wij een horizon vol kansen.

Een markt bruisend van potentieel wacht op ontdekking.

Plan een kennismaking in
Vrijblijvend

Plan nu een
30 minuten kennismaking

Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we jouw beleggersbehoeften en verkennen samen hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Of je nu je portfolio wilt uitbreiden, direct wilt investeren of specifieke kansen in Spaans vastgoed zoekt, wij zijn er om je te adviseren. Plan nu jouw sessie voor persoonlijk, deskundig advies.


Constantijn van Haeften Verhome Investments

Constantijn van Haeften - Partner


LET OP! Plan alleen een kennismaking indien je daadwerkelijk interesse hebt in onze services.


LET OP! Plan alleen een kennismaking indien je daadwerkelijk interesse hebt in onze services.

Plan nu een
30 minuten kennismaking

Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we jouw beleggersbehoeften en verkennen samen hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Of je nu je portfolio wilt uitbreiden, direct wilt investeren of specifieke kansen in Spaans vastgoed zoekt, wij zijn er om je te adviseren. Plan nu jouw sessie voor persoonlijk, deskundig advies.


Constantijn van Haeften Verhome Investments

Constantijn van Haeften - Partner

Blijf Voorop in Spaans Vastgoed

Wil je vooraan staan bij nieuwe investeringskansen, de laatste ontwikkelingen en exclusieve events van Verhome niet missen? Schrijf je nu in!

Stay up-2-date