Over Verhome Investments - Vastgoed Investeringspartner in Spanje

Over Verhome Investments

Jouw vastgoed investeringspartner in Costa Blanca Noord, Spanje

Over
Verhome Investments

Jouw vastgoed investeringspartner in Costa Blanca Noord, Spanje

Grenzen Verleggen

Geconfronteerd met de uitdagingen van de Nederlandse vastgoedmarkt, zoals strikte regelgeving en economische vertraging, kozen we voor een nieuwe koers richting de Spaanse Costa Blanca Noord. Hier combineren we Nederlandse expertise met lokale inzichten om exclusieve investeringskansen te bieden, gericht op zowel snelle groei als langetermijnrendement, en bieden Nederlandse investeerders toegang tot de bloeiende Spaanse markt.

donny-verboom-verhome-1-1200x1200

Eigenaar Verhome Group

Als oprichter van Verhome Group combineer ik Nederlandse en Spaanse marktkennis om jouw vastgoeddromen in Spanje waar te maken. Mijn benadering mengt strategisch inzicht met persoonlijke betrokkenheid, gericht op het bouwen van duurzame relaties en het ontsluiten van exclusieve investeringskansen. Met een sterke focus op Costa Blanca Noord, bied ik uitgebreide ondersteuning en kennis om investeerders te helpen weloverwogen beslissingen te nemen en waarde te maximaliseren.

constantijn-van-haeften-verhome-1200x1200-1

Onze formule

Ontdek onze formule waarmee wij investeerders koppelen aan exclusieve investeringsprojecten in Costa Blanca Noord en zorgen voor
een zorgeloos rendement en vermogensgroei.

Full Service Verhome Team

Donny Verboom

CEO | Vastgoed Specialist

Constantijn van Haeften

Partner

Yvon Verheggen

Relationship Manager
marissa-wammes-verhome-investments

Marissa Wammes

Relationship Manager

Fokko Bonsma

Investment Consultant - NL

Jeroen
van der Werf

Real Estate Agent /

Dealsourcer

nicolas-laube-partner Verhome Investments

Nicolas
Laube

Real Estate Agent /

Dealsourcer

alejandro Partner Verhome Investments

Alejandro
Uribe Rosales

Building Manager /

Constructor

Alexandra
Vysotskaya

Real Estate Agent /
Dealsourcer

Dario
Samaniego

Fundmanager /
Dealsourcer

Martijn
Witjes

Financial/tax Advisor -

Nederlands Recht

6 redenen voor onze investering in
Costa Blanca Noord

Strategische Ligging

Centrale positie tussen vliegvelden met goede bereikbaarheid via lucht- en wegverkeer.

Toeristische Opmars

Toenemend internationale toerisme wat de vraag naar vastgoed en dus vakantiewoningen stimuleert..

Stijging van het Vastgoed

Door de opmars van toerisme en kapitaal blijft de waarde van het vastgoed een groei doormaken. 

Verschuiving van Kapitaalstroom

Kapitaalstroom van traditionele hotspots zoals Ibiza  en Marbella verschuift naar Costa Blanca Noord.


Goed weer,

het hele jaar

Aangenaam klimaat, wat bijdraagt aan de aantrekkelijkheid van de regio voor vastgoedinvesteringen.


Golden Visa
Programma

Aantrekkelijke investeringsmogelijkheden voor buitenlandse investeerders, die leiden tot verblijfsvergunningen.
jacco-klaassen

Verhome is een betrouwbare partner met een scherp oog voor hoogwaardige vastgoeddeals. Hun transparante aanpak en open communicatie stellen investeerders gerust. Ze luisteren naar onze behoeften en begeleiden ons deskundig. Een waardevolle partner voor kwaliteitsinvesteringen.

Jacco Klaassen - Eigenaar HK Vastgoed

Plan nu een
30 minuten kennismaking

Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we jouw beleggersbehoeften en verkennen samen hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Of je nu je portfolio wilt uitbreiden, direct wilt investeren of specifieke kansen in Spaans vastgoed zoekt, wij zijn er om je te adviseren. Plan nu jouw sessie voor persoonlijk, deskundig advies.


Constantijn van Haeften Verhome Investments

Constantijn van Haeften - Partner


LET OP! Plan alleen een kennismaking indien je daadwerkelijk interesse hebt in onze services.


LET OP! Plan alleen een kennismaking indien je daadwerkelijk interesse hebt in onze services.

Plan nu een
30 minuten kennismaking

Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we jouw beleggersbehoeften en verkennen samen hoe we je het beste kunnen ondersteunen. Of je nu je portfolio wilt uitbreiden, direct wilt investeren of specifieke kansen in Spaans vastgoed zoekt, wij zijn er om je te adviseren. Plan nu jouw sessie voor persoonlijk, deskundig advies.


Constantijn van Haeften Verhome Investments

Constantijn van Haeften - Partner

Veelgestelde Vragen

Verhome Investments FAQ

Wat is Verhome Investments?

Als investeringspartner verbinden we Nederlandse beleggers met investeringskansen in Spaans vastgoed. Via partnerships met banken, fondsen en lokale experts bieden we toegang tot exclusieve, niet-openbare projecten met hoge rendementspotentie en betrouwbaarheid. Onze flexibele participatieopties, waaronder kapitaalverstrekking of directe deelname aan projecten, onderscheiden zich door onze uitgebreide marktkennis en grondige investeringsanalyses, waarmee we elke investeerder voorzien van waardevolle inzichten voor succesvolle investeringen.

In welke soorten vastgoedinvesteringen is Verhome gespecialiseerd in de Spaanse Vastgoedmarkt?

Onze expertise ligt in het strategisch selecteren van complexe, winstgevende vastgoedprojecten in Costa Blanca Noord, ideaal gelegen tussen Valencia en Alicante voor optimale locatievoordelen.

Hoe ondersteunt Verhome Investments haar klanten?

Wij bieden volledige ondersteuning, inclusief projectbegeleiding, financieringsopties, deal sourcing, aankoopassistentie, portefeuille-uitbreiding en juridische diensten.

Wat maakt Verhome Investments uniek op de vastgoedmarkt?

Verhome Investments onderscheidt zich door Nederlandse beleggers te koppelen aan exclusieve Spaanse vastgoedkansen die niet voor het grote publiek beschikbaar zijn. Onze aanpak combineert flexibele investeringsopties met diepgaande marktexpertise en zorgvuldige analyse, waardoor investeerders toegang krijgen tot projecten met hoge rendementen en betrouwbaarheid. Bovendien biedt Verhome's Investors Lounge toegevoegde waarde met een rijkdom aan educatieve middelen, netwerkevenementen en persoonlijke groeimogelijkheden.

Wat is het proces om te investeren met Verhome?

Neem contact met ons op om jouw investeringsdoelen te bespreken. Wij bieden op maat gemaakt advies en begeleiden jou door het investeringsproces.

Hoe zorgt Verhome voor succesvolle investeringen?

Wij voeren grondige marktanalyses uit en benutten ons uitgebreide netwerk voor exclusieve kansen, wat een hoog potentieel voor groei en rendement garandeert.

Zijn er investeringsmogelijkheden voor investeerders met verschillende budgetniveaus?

Ja, Verhome Investments biedt investeringsmogelijkheden die passen bij verschillende budgetniveaus. Dankzij een scala aan flexibele participatieopties, zoals kapitaalverstrekking en directe deelname aan projecten, kunnen zowel beginnende beleggers met kleinere budgetten als ervaren investeerders met grotere kapitalen deelnemen en profiteren van de Spaanse vastgoedmarkt.

Wat is de Investors Lounge bij Verhome Investments?

Om de overstap naar de Spaanse vastgoedmarkt naadloos en vruchtbaar te maken, introduceert Verhome Investments de Investors Lounge.

Dit exclusieve platform is speciaal ontworpen om jou als Nederlandse investeerder te ondersteunen in je zoektocht naar Spaanse investeringsmogelijkheden.

Wat vind je in de Investors Lounge? Exclusieve Vastgoed deals, Marktinzichten, Netwerkmogelijkheden, Projectontwikkelingen en Vastgoed educatie.

In de Investors Lounge ontdek je niet alleen nieuwe investeringskansen, maar vind je ook de middelen en ondersteuning om je portfolio te diversifiëren en je rendement te maximaliseren. Hier is waar je strategie, kennis en netwerken samenkomen om je te helpen slagen in de bloeiende Spaanse vastgoedmarkt.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van nieuwe investeringsmogelijkheden?

Abonneer je op onze nieuwsbrief voor het laatste nieuws, inzichten en investeringsmogelijkheden op de Spaanse vastgoedmarkt.

Hoe kan ik contact opnemen met Verhome Investments voor meer informatie?

Je kunt ons bereiken via een groot aantal knoppen op onze website, e-mail of telefoon. Wij staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij jouw vragen.

Constantijn van Haeften - Partner Verhome Investments

Blijf voorop in
Spaans Vastgoed

Wil je vooraan staan bij nieuwe investeringskansen, de laatste ontwikkelingen en exclusieve events van Verhome niet missen? Schrijf je nu in!

Stay up-2-date